Campusdag: De Kruidenhoek

“De Campusdag levert De Kruidenhoek heel veel op en dat is tweeledig; de kinderen die hebben een toffe dag met ongelofelijk veel activiteiten waarin ze de hele dag geïnspireerd raken en mooie dingen kunnen maken, maar het levert ook de leerkrachten heel veel op en dat is met name tijd om daarmee ook het onderwijs beter te kunnen maken.”
– Mascha Stolk (directeur van De Kruidenhoek)

In maart volgde na een reeks van losse Campusdagen voor verschillende bouwen de allereerste Campusdag voor álle leerlingen van de Kruidenhoek!

De CampusNL teams nemen op de scholen de volledige organisatie van educatieve en inspirerende programma’s voor hun rekening waardoor de leerkrachten vrijgespeeld worden terwijl er geen extra studiedagen hoeven worden ingezet. Door de programma’s te laten aansluiten op de thema’s van school wordt de onderwijstijd waardevol benut.

De Campusdag op de Kruidenhoek werd op een feestelijke wijze geopend in de gymzaal met alle leerlingen. Vervolgens hebben de leerlingen allerlei workshops gevolgd gefocust op sport, kunst en talentontwikkeling. Zo hebben de leerlingen onder andere de workshops theater, dans, koken en logo ontwerpen gehad! 

Benieuwd hoe een Campusdag eruit ziet? Bekijk dan hier de volledige video van de Campusdag.

Bekijk hier de video voor een sfeerimpressie van de Campusdag voor alle leerlingen van de Kruidenhoek.