Stichting Campus Nederland MVO ontbijt

Stichting Campus Nederland tekent langdurige samenwerkingsovereenkomst met Deloitte tijdens MVO ontbijt!

Op woensdag 1 februari 2023 werd de eerste editie van het Stichting Campus Nederland MVO Ontbijt georganiseerd. Het ontbijt vond plaats op de 44ste verdieping van de Maastoren, een unieke en inspirerende locatie die beschikbaar werd gesteld door onze partner Deloitte.

De aanwezigen werden tijdens het MVO ontbijt meegenomen in het ontstaan, de doorontwikkeling en de toekomstambities van Stichting Campus Nederland. Het innovatieve Stichting Campus Nederland Blended Learning Programma, wat zich focust op het stimuleren van het leren van nieuwe stof vanuit nieuwsgierigheid en intrinsieke motivatie, werd daarbij uitgelicht. Daarnaast hadden de aanwezigen gedurende het event de mogelijkheid om van gedachten te wisselen over het belang van de programma’s van Campus Nederland en te netwerken.

Tijdens het MVO Ontbijt tekenden Mandy Markerink (directeur-bestuurder van Stichting Campus Nederland) en Rob Dubbeldeman (partner Deloitte Consulting) de samenwerkingsovereenkomst waarmee het maatschappelijke partnership tussen Stichting Campus Nederland en Deloitte voor drie jaar wordt verlengd.

Het eerste Stichting Campus Nederland MVO ontbijt was een groot succes, wij danken onze partner Deloitte uitvoerig voor het beschikbaar stellen van deze unieke locatie en het vertrouwen dat ze in ons stellen. De tweede editie van het MVO ontbijt zal plaatsvinden op woensdag 1 november 2023. Heeft u dit MVO ontbijt gemist en wilt u zeker zijn van een plek op 1 november dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldlink.

Klik hier voor een uitgebreide sfeerimpressie van het ontbijt.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Klik dan hier om in contact te komen met Mandy Markerink.