Inspiratiecongres Welbevinden & Geluk
in het Onderwijs’ 2022

Op 22 juni 2022 organiseert Stichting Campus Nederland de eerste editie van het inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’ in LantarenVenster in Rotterdam. Dagvoorzitter Frank Vijg zorgt samen met tal van interessante sprekers voor een dag vol inspiratie op het gebied van de drie subthema’s: ‘Werkgeluk leerkrachten & schoolleiders’, ‘Leergeluk leerlingen’ en ‘Anders Organiseren/lerarentekort’. U bent van harte welkom!


Programma

We zijn trots dat we internationale keynotesprekers Mo Gawdat (auteur ‘De logica van geluk’ en ‘Scary Smart’, oprichter One Billion Happy) en Claire Boonstra (Operation Education, TEDx, auteur ‘Het Onderwijsvragenboek’) bereid gevonden hebben een bijdrage te leveren aan ons congres. Laat u inspireren door onze sprekers, wordt geprikkeld door de stellingen die onze deskundige panelleden voorgelegd krijgen en doe inspiratie op door het inspiratieplein te bezoeken. Gedurende de hele dag is er volop gelegenheid om contacten te leggen met andere professionals uit het onderwijsveld.


Meld je aan!

Deelnemen aan het Inspiratiecongres kost € 99,- (inclusief BTW & lunch) per persoon. Ga via onderstaande button naar de pagina ‘aanmelden‘ om u in te schrijven. U ontvangt direct een bevestiging per e-mail. Partner van Stichting Campus Nederland? Vergeet dan niet de kortingscode in te vullen en toe te passen bij het afrekenen.

Let op! Er zijn 250 kaarten beschikbaar: vol is vol!

Heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen met een partnercode? Vergeet deze dan niet in te vullen bij de optie ‘promotiecode invoeren’ en druk op toepassen.


Contact

Hieronder vindt u alle informatie over het programma, de sprekers en de locatie. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet direct contact op te nemen via inspiratiecongres@campusnederland.nl.

We zien u graag op woensdag 22 juni 2022!

Programma Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’. Programma voor woensdag 22 juni 2022 (wijzigingen voorbehouden)

 

10:45 – 11:15 Ontvangst en inloop
11:15 – 11:30 Welkom door Frank Vijg & Mandy Markerink
11:30 – 12:30 Keynote Mo Gawdat
12:30 – 13:15 Lunch & Inspiratiemarkt
13:15 – 13:30 Start tweede deel programma
13:30 – 14:15 Keynote Claire Boonstra
14:15 – 14:30 Presentatie Blended Learning Programma
14:40 – 15:30 Paneldiscussie
15:30 – 15:35 Spoken word samenvatting
15:45 Dagafsluiting + Borrel

Tijdens het congres worden er foto- en video-opnames gemaakt

Mo Gawdat
Auteur ‘De Logica van geluk’, ‘Scary Smart’ en ‘Dat stemmetje in je hoofd’. Google X. One Billion Happy.


Als volleerd data-analist onderzocht Google X-topman Mo Gawdat nauwgezet zijn sombere buien en vond na een tragische gebeurtenis een formule voor geluk. Het resulteerde in het boek De logica van geluk. Zijn missie, One Billion Happy brengt hem naar podia over de hele wereld, aan tafel bij o.a. de Dalai lama en nu ook naar Rotterdam om het onderwijsveld te inspireren.

 

Claire Boonstra
Oprichter Operation Education, auteur ‘Het Onderwijsvragenboek’.


Ons onderwijs heeft een nieuw verhaal nodig; een verhaal dat gaat over hoe we onze samenleving zien, hoe we samen mens zijn. Zeker in deze ‘onkenbare’ tijden van grote veranderingen. In haar keynote neemt Claire ons mee naar wat er gaande is in de wereld, wat er nu gebeurt in het onderwijs en wat dat betekent voor leraren, schoolleiders, leerlingen, ouders en eenieder die te maken heeft met onderwijs.

 

Panelleden

  1. Renata Voss, Voorzitter college van bestuur bij Stichting BOOR
  2. Kristel van Dalsum, Directeur De Bavokring
  3. Claire Boonstra, Operation Education
  4. Ronilla Snellen, Regiocoordinator Gelijke Kansen Alliantie

Dagvoorzitter
Frank Vijg
Schoolleider, presentator en interviewer.

Locatie
Het Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’ vindt plaats op woensdag 22 juni 2022 in LantarenVenster in Rotterdam

 

Bezoekadres:
Otto Reuchlinweg 966
3072 MD Rotterdam

Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Meld u aan
Deelnemen aan het Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’, kost € 99,00 per persoon (inclusief BTW & lunch) en kan via onderstaande button. U ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen met een partnercode? Vergeet deze dan niet in te vullen bij de optie ‘promotiecode invoeren’ en op toepassen te klikken.

Let op! Er zijn 250 kaarten beschikbaar: vol is vol!

Aanmelden

 

Vragen over uw aanmelding
Wanneer u vragen heeft over uw aanmelding, kunt u bellen naar telefoonnummer 010 – 808 25 01 of een e-mail sturen naar inspiratiecongres@campusnederland.nl.

 

Annuleren
U kunt kosteloos annuleren tot 8 juni 2022. Hierna is dit niet meer mogelijk. Wel kunt u de naam van een vervanger doorgeven. Let op: het omzetten van de inschrijving op een andere naam kan tot 15 juni 2022 worden doorgegeven via inspiratiecongres@campusnederland.nl

 

Video en fotografie
Gedurende het programma worden er professionele video-opnames en foto’s gemaakt.