CAMPUSWEEK PRIMAIR ONDERWIJS

Gunt u uw leerlingen ook een week waarin ze hun talenten kunnen ontwikkelen en nieuwe ervaringen op doen?

Bij Campus Nederland kunnen leerlingen in de schoolvakanties én daarbuiten aan de slag met een uitdagend en inspirerend programma. Door de kinderen kennis te laten maken met diverse workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur-milieueducatie, krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken.

We bieden een breed en kwalitatief hoogstaand programma, dat aansluit op de bestaande leerlijnen van scholen. Daarnaast bieden wij Maatwerkprogramma’s aan die passen bij de doelstellingen en visie van de scholen. In nauwe samenwerking met scholen, maatschappelijke partners en lokale partijen stellen wij effectieve programma’s samen die ervoor zorgen dat leerlingen duurzaam worden toegeleid naar sport- en cultuurclubs. Zo kunnen zij nieuwe talenten ontdekken, zich sociaal-emotioneel verder ontwikkelen en het netwerk in hun wijk vergroten.

Tijdens een Maatwerkcampus is er veel persoonlijke aandacht. Elk groepje leerlingen heeft zijn eigen mentor, die tijdens de Campusweek het vaste aanspreekpunt is voor de kinderen.

Heeft u interesse heeft om er achter te komen wat CampusNL voor uw leerlingen kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 010 808 25 01 of per mail via mandy@campusnederland.nl

Lees in dit artikel meer over de ervaringen van kinderen die in 2020 hebben deelgenomen aan Zomercampus010.

Waarom waardevol tijdens vakanties?

  • Leerlingen komen beter in het ritme van het nieuwe schooljaar/na de vakantie
  • Taalniveau verbeteren door vakoverstijgend (taal)onderwijs en uitbreiding vocabulaire
  • Duurzame doorstroming naar sport- en cultuuraanbieders in de wijk‭ ‬

Benieuwd wat CampusNL voor uw school kan betekenen?

Laat via onderstaande button uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!


Waarom waardevol tijdens schooltijd?

  • Volledig uniek en op maat samengesteld programma per klas/bouw/school
  • Gericht op werken aan cruciale leerdoelen, het ontwikkelen van soft skills en talentontwikkeling
  • Het creëert extra uren voor nieuwe lesgebonden taken voor het onderwijsteam doordat Team Campus Nederland de klassen/bouw/school overneemt

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Wij zijn elke werkdag van 9-17 uur hard aan het werk om de CampusNL-programma’s te realiseren. Soms kan het zijn dat we niet direct uw vraag kunnen beantwoorden, maar we doen ons best zo snel mogelijk contact met u op te nemen.