Farid El Hasnaoui

Farid El-Hasnaoui woont in Zwijndrecht en is junior projectleider bij CampusNL.  

Wat vind je het leukste aan je werk?
“Dat het zo afwisselend is: ik ben veel in de weer. De ene keer zit ik op kantoor, dan ben ik weer op locatie in gesprek met scholen. Maar wat CampusNL zo leuk en vooral zo onderscheidend maakt, is de manier waarop collega’s met elkaar omgaan.”

Waar word je naast werk blij van?
“Ik houd ervan om uit eten te gaan en om met mijn familie te zijn. Ook vind ik het leuk om andere steden te leren kennen.”

Wat is je supertalent?
“Ik heb wel het vermogen om het met iedereen goed te kunnen vinden. Dus als sociale vaardigheden een talent zijn, dan is het dat wel.”

Wat zou je nog graag willen leren?
“Ik zou graag Spaans willen leren. Ook zou ik graag willen leren om de leiding te nemen: om doelen te stellen en om input vanuit mijzelf te geven. Ik ben bijna klaar met mijn studie Bedrijfskunde (Engelstalig), die ik naast mijn werk bij CampusNL doe. Door de combinatie van school en werk leer ik op dit moment genoeg.”

Wat is het leukste of waardevolste dat je op school hebt geleerd?   
“Dat je iemand eerst moet leren kennen voordat je conclusies trekt. Nu ik bij CampusNL werk, raak ik met heel veel mensen in gesprek. Bij veel mensen zit er een heel verhaal achter. Als ik voorheen bijvoorbeeld iemand voor het eerst ontmoette en diegene had net zijn dag niet, dan had ik die persoon al helemaal ingekleurd. Dat moet ik niet doen. Nu ik dat niet meer doe, kan ik het met iedereen vinden. Dat wil ik met CampusNL ook meegeven als ik voor een groep sta.”