Petra Jansen

Petra Jansen woont in Rotterdam en werkt bij CampusNL als projectmedewerker. 

Wat vind je het leukste aan je werk?
“Hoe blij de kindjes worden van wat wij organiseren. Als projectmedewerker is een van mijn werkzaamheden het ondersteunen van de projectleider op een Campusdag ter plaatse!”

Waar word je naast werk blij van?
“Gezellig met familie en vrienden leuke dingen doen en op vakantie gaan. Verder houd ik heel erg van reizen, lekker eten en hardlopen.”

Wat is je supertalent?
“Qua werk is dat vooruit plannen! Ik ben heel erg van de details in de organisatie. Privé denk ik dat ik heel sociaal en loyaal ben naar mijn familie en vrienden.”

Wat zou je nog graag willen leren?
“Ik zou graag iets meer geduld willen hebben en niet zo streng voor mezelf willen zijn. Spaans leren staat ook nog op mijn lijstje.”

Wat is het leukste of waardevolste dat je zelf op school hebt geleerd?  
“Van bepaalde leraren, vooral die van Economie en Aardrijkskunde, heb ik met heel veel interesse geleerd. Bij Aardrijkskunde was dat vooral de manier van lesgeven. Destijds was Marokko gekozen als examen opdracht en mijn Aardrijkskundeleraar kon daar fantastisch over vertellen, want hij was er ook geweest. Dat heeft denk ik mij ook wel mede getriggerd in dat ik erg houd van reizen, andere culturen bekijken en lekker eten proeven. Bij Economie was het vooral de duidelijke en positieve manier van lesgeven.”