Aftrap nieuw schooljaar op Catamaran door Minister Onderwijs

Een mooie start van het nieuwe schooljaar! Minister Dennis Wiersma bracht gisteren een bezoek aan ‘Campus-school’ OBS De Catamaran om het nieuwe schooljaar feestelijk af te trappen en in gesprek te gaan met verschillende groepen.

Tijdens het bezoek was ook de lancering van het programma School en Omgeving (Rijke Schooldag), waar de plannen van onze coalitie #SchoolRijk010 en die van de drie andere Rotterdamse coalities werden gepresenteerd. Met dit programma krijgen landelijk tienduizenden leerlingen naast hun reguliere lessen extra activiteiten en ondersteuning aangeboden op en rondom school door 45 lokale coalities.

We kunnen niet wachten om ons samen met ECHT OnderwijsStichting BOORRVKO – Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs en de Gemeente Rotterdam in te zetten voor leerlingen uit Rotterdam!

Bekijk hier het item van RTL Nieuws waarin een van de leerlingen van De Catamaran trots vertelt over de toegevoegde waarde van de extra ondersteuning die zij op school heeft gekregen van docenten van buitenaf.