De groepen bestaan uit 12 – 15 deelnemers.

Wat fijn dat u een bijdrage wilt leveren aan CampusNL! U kunt contact opnemen met directeur Mandy Markerink via mandy@campusnederland.nl of meer informatie vinden op deze pagina.

CampusNL organiseert maatwerk-campussen tijdens schoolvakanties, én daarbuiten, op diverse scholen. Neem contact op met de school van uw kind om te zien of er ook op die school een campusprogramma wordt georganiseerd. Schooldirecteuren die interesse hebben in een CampusNL-programma kunnen contact opnemen met Directeur Mandy Markerink via mandy@campusnederland.nl.

Houd onze website  goed in de gaten of laat hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven van de eerst volgende Campus!

Het Blended Learning Programma is in te zetten voor leerlingen van het primair onderwijs uit groep 6 t/m groep 8. Programma’s voor leerlingen van het voortgezet onderwijs worden op een later moment uitgerold.

 

Neem contact op met de school van uw kind om te zien of er ook op die school het Blended Learning Programma wordt georganiseerd.

 

De duur van een Campusweek in de vakanties is één tot twee weken. De exacte duur hangt af van de lengte van de schoolvakanties. De doorlopende programma’s buiten de schoolvakanties kunnen naar wens en behoefte van de school worden ingezet. Dit kunnen kortlopende, intensieve programma’s zijn maar ook programma’s gedurende het hele schooljaar.

Dit kan zeker! Wij organiseren onder meer tijdens studieweken van het schoolteam Campusweken zodat de school kan ‘door draaien’ terwijl het team kan werken aan de organisatieontwikkeling. Interesse wat CampusNL voor uw school kan betekenen? Neem dan snel contact op met Mandy Markerink via mandy@campusnederland.nl.

U heeft interesse in een van de CampusNL-interventies, voor meer informatie over de kosten van de programma’s kunt u contact opnemen met Mandy Markerink, directeur CampusNL via mandy@campusnederland.nl.

Mocht u een klacht hebben, dan kan deze gestuurd worden naar info@campusnederland.nl.

Wij nemen deze in behandeling en streven ernaar om deze binnen 6 weken afgehandeld te hebben.

Meer informatie over onze klachtenregeling vindt u hier.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die van waarde kunnen zijn voor de organisatie van CampusNL. Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar mandy@campusnederland.nl onder vermelding van ‘Open Sollicitatie’. Vergeet niet een motivatie en je CV mee te sturen!

Daarnaast zijn wij op zoek naar mentoren die bijles willen geven op verschillende scholen in Rotterdam. Solliciteren kan door je CV en motivatie te mailen naar info@campusnederland.nl. Bekijk de vacature hier!

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Campus Nederland? Zie hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via mandy@campusnederland.nl of bel ons via 010 808 25 01

HEB JE VRAGEN OF OPMERKINGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Wij zijn elke werkdag van 9-18: keihard aan het werk om de CampusNL-programma’s te realiseren. Soms kan het zijn dat we niet direct uw vraag kunnen beantwoorden maar we doen ons best dit zo snel mogelijk te doen.