Mucella Misir

Mucella Misir woont in Vlaardingen en is senior projectmedewerker bij Campus Nederland. Mucella wordt ook wel de chef van de CampusNL-mentoren genoemd. Als de rust zelve kan ze als geen ander van chaos structuur maken. Dat komt ook goed van pas in haar eigen bedrijf: als Mucella niet voor Campus aan het werk is, is ze druk met het ontwerpen van trouwjurken.

Wat inspireert jou aan je werk?
“Het leukst vind ik de verbinding die ik kan leggen met leerlingen van elke leeftijd. We komen natuurlijk op zowel basisscholen als middelbare scholen. Je merkt dat leerlingen het op de eerste Campusdag nog heel erg spannend vinden. Maar na een paar Campusdagen bouw je echt een band met ze op. Daarnaast vind ik het organiseren van een Campusdag, waar je van chaos structuur moet maken, ook erg leuk.”

Waar word je naast je werk blij van?
“Werken aan mijn eigen bedrijf: ik ontwerp trouwjurken en verlovingsjurken. Ik vind het leuk om daarvoor schetsen te maken en inspiratie op te doen op Pinterest. Shoppen vind ik ook heel leuk en ik maak graag tijd vrij om met vriendinnen en familie te zijn.”

De programma's van Campus Nederland zijn gericht op talentontwikkeling, wat is jouw talent?
“Ik ben goed in rust bewaren. In veel situaties kan ik even 10 seconden nadenken voordat ik iets zeg of doe. Stress controle valt daar ook onder: al is er chaos op werk of privé, dan kan ik er goed voor zorgen dat ik dat niet laat zien.”

Wat zou je nog graag willen leren?
“Meer tijd maken voor mezelf. Kijken waar ruimte zit om dat te creëren. En durven te vragen om hulp. Voor werk wil ik leren om meer digitaal te werken, want ik ben meer van alles op papier zetten.”

Wat is het waardevolste dat je op school hebt geleerd?
“Ik heb geleerd van hoezeer je ook een ideaalbeeld hebt van een situatie - bijvoorbeeld: ik moet zo hoog mogelijk studeren en een Master behalen - dat je ook gelukkig kan zijn zonder aan dat ideaalbeeld te voldoen. Ik ben nu ook gelukkig zonder dat ik een Master heb afgerond met mijn functie als projectmedewerker en mijn eigen bedrijf.”