Wij bezorgen jouw leerlingen een inspirerende week gericht op talentontwikkeling, levensecht leren en beroepsoriëntatie!

Naast Campusdagen voor het primair onderwijs organiseert Campus Nederland ook Maatwerkcampussen in samenwerking met scholen in het praktijkonderwijs. Tijdens deze Campusweek volgen de leerlingen een afwisselend programma vol educatieve workshops en clinics. Hierbij ligt de focus op talentontwikkeling, levensecht leren en beroepsoriëntatie.

De leerlingen nemen gedurende de Campusweek deel aan workshops en clinics uit verschillende vakgebieden, zoals programmeren, spoken word of fotografie. Daarnaast doen ze nieuwe ervaringen op tijdens excursies en activiteiten op diverse locaties in de buurt van de school.

Terwijl Campus Nederland de leerlingen een inspirerende week biedt, is er voor het schoolteam tijd om te werken aan organisatieontwikkeling.

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van hoe een Campusweek in het praktijkonderwijs eruit ziet.

Waarom waardevol voor uw leerlingen?

Focus op talentontwikkeling, levensecht leren en beroepsoriëntatie

Het schoolteam wordt tijdens een Campusweek vrijgespeeld om te werken aan organisatieontwikkeling

Leerlingen komen in aanraking met personen en ervaringen die hun horizon verbreden

De opgedane ervaringen kunnen leerlingen benoemen in hun portfolio

Wij vinden het als school heel belangrijk dat onze leerlingen leren in levensechte situaties en in deze Campusweek zijn er heel veel lessen waarbij dit erg aanwezig is. Zoals lessen als zelfverdediging en uiten van emotie.
- Erik Roth, directeur Accent Praktijkonderwijs Capelle