Terwijl jouw team zich focust op organisatieontwikkeling, bezorgen wij de leerlingen een inspirerende en leerzame dag!

Op een groot aantal basisscholen organiseren we met veel succes Campusdagen. Op een Campusdag biedt ons team een speciaal op maat gemaakt programma, waarin leerlingen workshops, clinics en lessen volgen die aansluiten op de thema’s van de school.

Met een Campusdag sla je twee vliegen in één klap: de leerlingen volgen een educatief sterk programma, terwijl het onderwijsteam zich kan richten op organisatieontwikkeling. Onze CampusNL-teams nemen de volledige organisatie van de school voor hun rekening zodat leerkrachten worden vrijgespeeld en er geen extra studiedagen nodig zijn.

Een Campusdag levert onderwijsteams die kampen met een hoge werkdruk direct extra uren op voor niet-lesgebonden taken. Omdat onze programma’s naadloos aansluiten op de SLO-kerndoelen wordt de kostbare onderwijstijd zo maximaal benut.

Lees in dit artikel meer over de ervaring van de directrice van de Kruidenhoek waar wij Campusdagen voor organiseren.

Bekijk de video hieronder om een beter beeld te krijgen van hoe een Campusdag eruitziet.

Waarom waardevol voor uw leerlingen?

Volledig uniek en op maat samengesteld programma per klas/bouw/unit of de gehele school

Leerlingen werken aan hun leerdoelen, het ontwikkelen van soft skills en talentontwikkeling

Ons CampusNL-team neemt de klassen/bouw/school over: in deze extra uren kan het onderwijsteam zich richten op niet-lesgebonden taken

Het is echt een win-win situatie: de kinderen vinden het leuk om te doen en ik zie mijn collega’s van de bovenbouw meer tijd hebben om al hun andere werk te doen. Tot slot is het mooi meegenomen dat het voor de ouders fijn is dat de leerlingen op school kunnen blijven.
- Mascha Stolk, directrice van basisschool de Kruidenhoek