Robert Geleijnse

Robert Geleijnse woont in Rotterdam en werkt bij Campus Nederland als HR & Financemedewerker. Achter de schermen zorgt Robert ervoor dat administratief alles op rolletjes loopt. Daarvoor is deze cijferliefhebber de juiste man op de juiste plaats, want zoals hij zelf zegt: “Ik heb, krijg en houd ze graag allemaal op een rijtje.”  

Wat inspireert jou aan je werk?
“Ik werk het liefst ondersteunend en op de achtergrond. Als taalfanaat en cijferliefhebber heb en houd ik ze graag allemaal op een rijtje. CampusNL maakt momenteel een flinke groei door en dat zorgt ook voor flink wat administratief werk achter de schermen.
Daarnaast vind ik het leuk dat het een leuke, jonge, diverse en dynamische ploeg is met één gezamenlijk doel. Ik ben de oudste van allemaal, al zie je dat niet. We lachen veel en helpen elkaar waar nodig. Er hangt een leuke vibe op ons kantoor. Zo draagt ieder op zijn eigen manier bij aan het verzorgen van leuke activiteiten voor, tijdens en na schooltijd maar ook zeker in de vakanties.”

Waar word je naast je werk blij van?
“Ik lees veel, kook graag in de weekenden en ga met mijn partner soms naar een bed & breakfast in Nederland of net over de grens. Er is een poes thuis, daar zijn we ook gek mee. Naast mijn werk bij CampusNL heb ik ook een webshop in koffiebonen. Af en toe gaan we met de caravan op pad: lekker eten en een borrel horen daar wel vaak bij. Kortom, genieten.”

De programma's van Campus Nederland zijn gericht op talentontwikkeling, wat is jouw talent?
“Ik creëer snel en makkelijk overzicht in complexe materie. Ik ben een geboren analyticus, zeg maar. Zo doorzie ik snel (werk)processen en denk ik na over optimalisatie en efficiëntie ervan. Ik word enorm onrustig van (administratieve) wanorde en onduidelijkheid, dus dat voorkom ik graag.”

Wat zou je nog graag willen leren?
“De pianolessen op m’n tiende zijn niet echt blijven hangen, dat wil ik graag nog wel een keer oppakken. Daarnaast leer ik elke dag weer: voor mij is YouTube een cursusaanbieder die altijd beschikbaar is. Ik pak soms een onderwerp beet en wil er dan alles over weten, daardoor heb ik een brede interesse. Daarnaast vind ik het leven zelf al een hele grote les.”

Wat is het waardevolste dat je op school hebt geleerd?
“Ik herinner me de lessen Spaans op de MEAO: de lerares maakte daar altijd een feestje van. Flamenco dansers, castagnetten, paella maken, het werd allemaal de klas ingesleept. Juist omdat zij er iets leuks van maakte is er veel van blijven hangen. De lessen Duits en Economie waren de tegenhanger hiervan.”