Terug

Ambassadeurs Jeugdfonds Sport & Cultuur in jouw wijk!

July 7, 2020
Nieuws

De ambassadeurs van onze trotse partner, Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam, zijn dit jaar met Zomercampus010 in jouw wijk! Zij weten hoe belangrijk sport en cultuur is voor jongeren en organiseren daarom allerlei gratis sport & kunstactiviteiten. In een korte videoreeks vertellen de ambassadeurs wat zij deze zomer voor de jeugd van Rotterdam zullen betekenen.


Ambassadeurs aan het woord
Menno van Gorp is drievoudig wereldkampioen breakdance, kunstenaar en kledingdesigner. Dans is voor hem een kunstvorm, een uitlaatklep en tegenwoordig ook zijn werk. Bekijk hieronder de video van Menno:

Marlou Fernanda is kunstenares. Met kunst kan zij dingen onder woorden brengen zonder woorden te gebruiken. De Zomercampus biedt de kinderen volgens haar een creatieve omgeving waar zij geïnspireerd raken door anderen. Bekijk hieronder de video van Marlou:

Voetballer Moises Navarro zal tijdens de Zomercampus zijn ervaring delen. Hij herkent zichzelf in de jongeren en had de Zomercampus zelf ook tof gevonden als dit vroeger had plaatsgevonden. Bekijk hieronder de video van Moises:

Lorenzo Elstak zet zich in voor cultuur, sport, kunst en alles wat daar tussen valt. Hier is hij mee grootgebracht en gunt dit alle kinderen. Hij kijkt er daarom naar uit om deze activiteiten in de Rotterdamse wijken te organiseren. Bekijk hieronder de video van Lorenzo:

Wat doet Jeugdfonds Sport & Cultuur?
Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft sportkansen aan de jeugd! Het Jeugdfonds betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Lees hier meer!

April 18, 2024
Nieuws

Deelnemers Lentecampus010 doen mee aan Minecraft Challenge Rotterdam

Stichting Campus Nederland werkt samen met IT Campus Rotterdam en Deloitte om de Minecraft Challenge Rotterdam te organiseren voor deelnemers van Lentecampus010. Op vijf basisscholen zal tijdens de Lentecampus de Minecraft Challenge Rotterdam worden georganiseerd voor de leerlingen van de bovenbouw.

Lees verder
Lees verder
April 17, 2024
Nieuws

Bedrijfsbezoeken door leerlingen Comenius Lyceum

Gisteren hebben de leerlingen van het Comenius Lyceum Capelle verschillende bedrijven bezocht in het kader van Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Deze bedrijfsbezoeken zijn georganiseerd door Stichting Campus Nederland voor het project Expeditie HAVO.

Lees verder
Lees verder
April 9, 2024
Artikel

Invulling School & Omgeving draagt bij aan visie van De Provenier

De subsidie School & Omgeving biedt scholen de mogelijkheid om tijdens- en na schooltijd extra activiteiten aan te bieden aan hun leerlingen. Stichting Campus Nederland draagt bij aan de invulling van deze subsidie voor de Rotterdamse basisschool De Provenier.

Lees verder
Lees verder