Terug

Rijnmond maakt reportage over het bezoek van minister Arie Slob

August 19, 2020
Nieuws

Minister Arie Slob van onderwijs bracht maandag 17 augustus een bezoek aan Zomercampus010. Tijdens zijn bezoek aan Sportcomplex Olympia in Rotterdam-IJsselmonde werd hij bestookt met vragen van kinderen. "Wie is uw aartsvijand? Waarom dragen leraren geen mondkapjes?" Slob antwoordt geduldig: "Ik heb geen aartsvijand. En deskundigen zeggen dat mondkapjes niet zoveel bescherming bieden. Beter is het als iedereen zich aan de regels houdt en dat je thuis blijft als je klachten hebt."

Rijnmond was aanwezig om een reportage te maken. Lees het volledige artikel hier en bekijk hieronder de video die zij maakten!

https://www.youtube.com/watch?v=YzVUKD0chPg&feature=emb_logo

June 7, 2024

Deelnemers Lentecampus010 winnaars van de Minecraft Challenge Rotterdam!

Asya, Maas en Flint van basisschool de Provenier vormden een van de winnende groepjes van de Minecraft Challenge. De leerlingen werden verrast door een bezoek aan hun school van Said Kasmi, wethouder Onderwijs, Cultuur en Evenementen, die de prijs aan de winnaars overhandigde.

Lees verder
Lees verder
May 24, 2024
Nieuws

Tweede editie van het Stichting Campus Nederland Inspiratiecongres 'Welbevinden & Geluk in het Onderwijs'

Op woensdag 22 mei 2024 vond de tweede editie van het Stichting Campus Nederland Inspiratiecongres 'Welbevinden en Geluk in het Onderwijs' plaats. Dit evenement werd georganiseerd bij Debatpodium Arminius is Rotterdam in samenwerking met de Gelijke Kansen Alliantie van het Ministerie van OCW.

Lees verder
Lees verder
May 17, 2024
Nieuws

Rotterdams onderwijscongres maakt kennisdeling mogelijk

Op woensdag 22 mei organiseert Stichting Campus Nederland de tweede editie het Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’. De locatie is Debatpodium Arminius in Rotterdam. Het congres staat in het teken van het belang van talentontwikkeling voor het jonge brein in relatie tot kansengelijkheid.

Lees verder
Lees verder