Terug

Campus Nederland genomineerd voor rotterdamse kinderrechten award!

October 10, 2022
Nieuws

Fantastisch nieuws! Campus Nederland is genomineerd voor de Rotterdamse Kinderrechten Award. 

Rotterdam reikt dit jaar opnieuw de Rotterdamse Kinderrechten Award uit, deze is bestemd voor mensen of organisaties die zich inzetten om Rotterdamse kinderen gezond, veilig en kansrijk te laten opgroeien. Uit alle prachtige organisaties die zich inzetten voor kinderen en Kinderrechten in onze stad zullen op 20 november twee winnaars bekend worden gemaakt in de categorieën: ‘Rotterdammer’ en ‘Rotterdamse organisatie’.

Wij voelen ons vereerd dat wij hiervoor zijn genomineerd! Bedankt daarvoor.

Lees hier meer en bekijk de video over de Rotterdamse Kinderrechten Award!

February 13, 2024
Artikel

Thomas More Studenten lopen stage als mentor bij Stichting Campus Nederland

Stichting Campus Nederland biedt 12 studenten van de Thomas More Hogeschool een stageplek aan als mentor. Wij spraken Dean en Michelle over hun stage als Mentor bij Stichting Campus Nederland.

Lees verder
Lees verder
February 6, 2024
Artikel

Wetenschapslessen door Mad Science tijdens naschools programma

Op verschillende scholen uit het primair- en voortgezet onderwijs organiseert Stichting Campus Nederland naschoolse programma’s. Gedurende een periode van vijf weken volgen zo ook de leerlingen van groep 7 en 8 van de Augustinusschool wetenschapslessen van Mad Science.

Lees verder
Lees verder
January 18, 2024
Nieuws

Talentontwikkeling tijdens nieuw naschools programma

‍Stichting Campus Nederland organiseert in 2024 op verschillende scholen uit het primair- en voortgezet onderwijs naschoolse programma’s. Gedurende dit programma volgen leerlingen een reeks workshops of clinics.

Lees verder
Lees verder