Terug

Interventies CampusNL uit menukaart OCW

May 11, 2021
Nieuws

Gisteren publiceerde het Ministerie van OCW de menukaart met diverse interventies die door scholen en schoolbesturen kunnen worden ingezet in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs.

Campus Nederland organiseerde afgelopen zomer in Rotterdam Zomercampus010 voor 4500 leerlingen van primair- en voortgezet onderwijs alsmede herfstcampussen en afgelopen week Lentecampus010 voor ruim 600 leerlingen uit het primair onderwijs. De visie van Campus Nederland is dat elk kind het recht heeft zich te ontwikkelen tot de gelukkigste, veerkrachtigste en succesvolste versie van zichzelf ongeacht sociaal-economische achtergrond, religie of afkomst. De bewezen effectieve interventies die Campus Nederland aanbiedt, zorgen voor maatwerk ondersteuning op diverse onderdelen van de menukaart ihv het Nationaal Plan Onderwijs.

In onderstaand document vindt u een overzicht van de interventies die Campus Nederland aanbiedt. Bent u geïnteresseerd wat Campus Nederland voor uw school(bestuur) kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op via mandy@campusnederland

June 7, 2024

Deelnemers Lentecampus010 winnaars van de Minecraft Challenge Rotterdam!

Asya, Maas en Flint van basisschool de Provenier vormden een van de winnende groepjes van de Minecraft Challenge. De leerlingen werden verrast door een bezoek aan hun school van Said Kasmi, wethouder Onderwijs, Cultuur en Evenementen, die de prijs aan de winnaars overhandigde.

Lees verder
Lees verder
May 24, 2024
Nieuws

Tweede editie van het Stichting Campus Nederland Inspiratiecongres 'Welbevinden & Geluk in het Onderwijs'

Op woensdag 22 mei 2024 vond de tweede editie van het Stichting Campus Nederland Inspiratiecongres 'Welbevinden en Geluk in het Onderwijs' plaats. Dit evenement werd georganiseerd bij Debatpodium Arminius is Rotterdam in samenwerking met de Gelijke Kansen Alliantie van het Ministerie van OCW.

Lees verder
Lees verder
May 17, 2024
Nieuws

Rotterdams onderwijscongres maakt kennisdeling mogelijk

Op woensdag 22 mei organiseert Stichting Campus Nederland de tweede editie het Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’. De locatie is Debatpodium Arminius in Rotterdam. Het congres staat in het teken van het belang van talentontwikkeling voor het jonge brein in relatie tot kansengelijkheid.

Lees verder
Lees verder