Terug

Laat je inspireren door internationale keynote sprekers Mo Gawdat en Claire Boonstra!

June 10, 2022
Nieuws

Nog 1,5 week en dan zal de eerste editie van het inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’ plaatsvinden in LantarenVenster in Rotterdam. Laat je deze dag inspireren door de internationale keynote sprekers Mo Gawdat en Claire Boonstra!

Mo Gawdat is oprichter van de stichting One Billion Happy, met als missie het ontwikkelen en verspreiden van middelen waarmee iedereen het vermogen krijgt om geluk te realiseren. Na zelf diep ongelukkig te zijn, ondanks dat hij gezond, extreem rijk en succesvol was, stelde Mo Gawdat zichzelf het doel om een geluksformule te vinden die keer op keer zou kunnen worden toegepast op ieders leven. In zijn boek ‘De logica van geluk’ deelt hij zijn persoonlijke, innovatieve idee!

Claire Boonstra is oprichter van Operation Education, met als missie de kanteling van het onderwijssysteem versnellen. Dit doet zij door wie en wat er is te verbinden, versterken en zichtbaar te maken. Daarnaast heeft Claire Boonstra ‘Het Onderwijsvragenboek’ geschreven. Dit is een onderzoek naar het waarom in onderwijs, naar de historische achtergrond, naar de voor- en nadelen en de mogelijke alternatieven.

Nog geen ticket? Bestel dan nu hier een ticket voor het congres!

Het inspiratiecongres Welbevinden & Geluk in het Onderwijs wordt gesponsord door Deloitte

May 17, 2024
Nieuws

Rotterdams onderwijscongres maakt kennisdeling mogelijk

Op woensdag 22 mei organiseert Stichting Campus Nederland de tweede editie het Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’. De locatie is Debatpodium Arminius in Rotterdam. Het congres staat in het teken van het belang van talentontwikkeling voor het jonge brein in relatie tot kansengelijkheid.

Lees verder
Lees verder
May 15, 2024
Artikel

Nieuwe ervaringen tijdens de vierde Lentecampus010-editie

In de meivakantie heeft Stichting Campus Nederland in samenwerking met 13 Rotterdamse basisscholen de vierde editie van Lentecampus010 georganiseerd. Deelnemers hebben tijdens Lentecampus010 verschillende workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur- en milieueducatie gevolgd.

Lees verder
Lees verder
May 7, 2024
Artikel

Minecraft Challenge Rotterdam: Innovatieve ideeën bedacht tijdens Lentecampus010

Gedurende Lentecampus010 is op vijf basisscholen de Minecraft Challenge Rotterdam georganiseerd in samenwerking met IT Campus Rotterdam en Deloitte. Deelnemers van Lentecampus010 hebben in de Minecraft Challenge een oplossing mogen ontwerpen en bouwen in Minecraft Education voor het Rijnhaven-gebied op Rotterdam-Zuid.

Lees verder
Lees verder