Terug

Laat je inspireren door internationale keynote sprekers Mo Gawdat en Claire Boonstra!

June 10, 2022
Nieuws

Nog 1,5 week en dan zal de eerste editie van het inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’ plaatsvinden in LantarenVenster in Rotterdam. Laat je deze dag inspireren door de internationale keynote sprekers Mo Gawdat en Claire Boonstra!

Mo Gawdat is oprichter van de stichting One Billion Happy, met als missie het ontwikkelen en verspreiden van middelen waarmee iedereen het vermogen krijgt om geluk te realiseren. Na zelf diep ongelukkig te zijn, ondanks dat hij gezond, extreem rijk en succesvol was, stelde Mo Gawdat zichzelf het doel om een geluksformule te vinden die keer op keer zou kunnen worden toegepast op ieders leven. In zijn boek ‘De logica van geluk’ deelt hij zijn persoonlijke, innovatieve idee!

Claire Boonstra is oprichter van Operation Education, met als missie de kanteling van het onderwijssysteem versnellen. Dit doet zij door wie en wat er is te verbinden, versterken en zichtbaar te maken. Daarnaast heeft Claire Boonstra ‘Het Onderwijsvragenboek’ geschreven. Dit is een onderzoek naar het waarom in onderwijs, naar de historische achtergrond, naar de voor- en nadelen en de mogelijke alternatieven.

Nog geen ticket? Bestel dan nu hier een ticket voor het congres!

Het inspiratiecongres Welbevinden & Geluk in het Onderwijs wordt gesponsord door Deloitte

April 18, 2024
Nieuws

Deelnemers Lentecampus010 doen mee aan Minecraft Challenge Rotterdam

Stichting Campus Nederland werkt samen met IT Campus Rotterdam en Deloitte om de Minecraft Challenge Rotterdam te organiseren voor deelnemers van Lentecampus010. Op vijf basisscholen zal tijdens de Lentecampus de Minecraft Challenge Rotterdam worden georganiseerd voor de leerlingen van de bovenbouw.

Lees verder
Lees verder
April 17, 2024
Nieuws

Bedrijfsbezoeken door leerlingen Comenius Lyceum

Gisteren hebben de leerlingen van het Comenius Lyceum Capelle verschillende bedrijven bezocht in het kader van Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Deze bedrijfsbezoeken zijn georganiseerd door Stichting Campus Nederland voor het project Expeditie HAVO.

Lees verder
Lees verder
April 9, 2024
Artikel

Invulling School & Omgeving draagt bij aan visie van De Provenier

De subsidie School & Omgeving biedt scholen de mogelijkheid om tijdens- en na schooltijd extra activiteiten aan te bieden aan hun leerlingen. Stichting Campus Nederland draagt bij aan de invulling van deze subsidie voor de Rotterdamse basisschool De Provenier.

Lees verder
Lees verder