Laat je inspireren door internationale keynote sprekers Mo Gawdat en Claire Boonstra!

Nog 1,5 week en dan zal de eerste editie van het inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’ plaatsvinden in LantarenVenster in Rotterdam. Laat je deze dag inspireren door de internationale keynote sprekers Mo Gawdat en Claire Boonstra!

Mo Gawdat is oprichter van de stichting One Billion Happy, met als missie het ontwikkelen en verspreiden van middelen waarmee iedereen het vermogen krijgt om geluk te realiseren. Na zelf diep ongelukkig te zijn, ondanks dat hij gezond, extreem rijk en succesvol was, stelde Mo Gawdat zichzelf het doel om een geluksformule te vinden die keer op keer zou kunnen worden toegepast op ieders leven. In zijn boek ‘De logica van geluk’ deelt hij zijn persoonlijke, innovatieve idee!

Claire Boonstra is oprichter van Operation Education, met als missie de kanteling van het onderwijssysteem versnellen. Dit doet zij door wie en wat er is te verbinden, versterken en zichtbaar te maken. Daarnaast heeft Claire Boonstra ‘Het Onderwijsvragenboek’ geschreven. Dit is een onderzoek naar het waarom in onderwijs, naar de historische achtergrond, naar de voor- en nadelen en de mogelijke alternatieven.

Nog geen ticket? Bestel dan nu hier een ticket voor het congres!

Het inspiratiecongres Welbevinden & Geluk in het Onderwijs wordt gesponsord door Deloitte