Terug

Lancering nieuwe CampusNL website

September 14, 2023
Nieuws

Stichting Campus Nederland heeft een nieuwe website! Al maanden werken we samen met Digital Growth Agency aan het bouwen van onze nieuwe website. Met trots kondigen we nu de lancering van de website aan.

Met de nieuwe website laten wij zien wie Stichting Campus Nederland is en welke programma’s wij aanbieden. Naast een dynamische en professionele uitstraling toont de nieuwe website ook de creatieve en speelse kant van Stichting Campus Nederland.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kijken ernaar uit om alles waar Campus Nederland aan werkt mooi te laten zien op de nieuwe website. Zo leer je het CampusNL-team beter kennen op de ‘Meet the team’ pagina en kun je op de pagina ‘Campus in de media’ al onze mediapublicaties bekijken.

Ontdek nu alle verschillende elementen op onze pagina’s via: www.campusnederland.nl

August 31, 2023
Nieuws

Nieuwe website voor CampusNL: Bekijk hier de sneak peak!

Stichting Campus Nederland krijgt binnenkort een nieuwe website! In samenwerking met Digital Growth Agency is de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Digital Growth Agency legt als organisatie de focus op de digitale groei van hun klanten. Daarnaast vinden zij het van belang om bij te dragen aan maatschappelijke ...

Lees verder
Lees verder
August 21, 2023
Artikel

Deelnemers Zomercampus010 schrijven artikel voor De Havenloods

Drie dagen lang hebben de deelnemers van Zomercampus010 samen met De Havenloods en Het Veerhuis gewerkt aan een eigen artikel over onderwerpen die spelen binnen hun wijk. Deze artikelen worden ook daadwerkelijk gepubliceerd in de (online)krant van De Havenloods! Interviewen, fotograferen en schrijven kwamen allemaal aan bod tijdens deze driedaagse workshop.

Lees verder
Lees verder
August 9, 2023
Artikel

Tips voor toffe zomeractiviteiten!

Het is zomervakantie en dit betekent zes weken lang vrije tijd en geen school voor kinderen. Tijdens deze lange periode kan het soms lastig zijn om leuke en niet al te dure activiteiten te verzinnen om te doen. Daarom hebben wij afwisselende activiteiten voor jullie op een rijtje gezet! En wie kunnen ons nou beter helpen bij het bedenken van toffe ...

Lees verder
Lees verder