Terug

Lancering nieuwe CampusNL website

September 14, 2023
Nieuws

Stichting Campus Nederland heeft een nieuwe website! Al maanden werken we samen met Digital Growth Agency aan het bouwen van onze nieuwe website. Met trots kondigen we nu de lancering van de website aan.

Met de nieuwe website laten wij zien wie Stichting Campus Nederland is en welke programma’s wij aanbieden. Naast een dynamische en professionele uitstraling toont de nieuwe website ook de creatieve en speelse kant van Stichting Campus Nederland.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kijken ernaar uit om alles waar Campus Nederland aan werkt mooi te laten zien op de nieuwe website. Zo leer je het CampusNL-team beter kennen op de ‘Meet the team’ pagina en kun je op de pagina ‘Campus in de media’ al onze mediapublicaties bekijken.

Ontdek nu alle verschillende elementen op onze pagina’s via: www.campusnederland.nl

April 18, 2024
Nieuws

Deelnemers Lentecampus010 doen mee aan Minecraft Challenge Rotterdam

Stichting Campus Nederland werkt samen met IT Campus Rotterdam en Deloitte om de Minecraft Challenge Rotterdam te organiseren voor deelnemers van Lentecampus010. Op vijf basisscholen zal tijdens de Lentecampus de Minecraft Challenge Rotterdam worden georganiseerd voor de leerlingen van de bovenbouw.

Lees verder
Lees verder
April 17, 2024
Nieuws

Bedrijfsbezoeken door leerlingen Comenius Lyceum

Gisteren hebben de leerlingen van het Comenius Lyceum Capelle verschillende bedrijven bezocht in het kader van Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Deze bedrijfsbezoeken zijn georganiseerd door Stichting Campus Nederland voor het project Expeditie HAVO.

Lees verder
Lees verder
April 9, 2024
Artikel

Invulling School & Omgeving draagt bij aan visie van De Provenier

De subsidie School & Omgeving biedt scholen de mogelijkheid om tijdens- en na schooltijd extra activiteiten aan te bieden aan hun leerlingen. Stichting Campus Nederland draagt bij aan de invulling van deze subsidie voor de Rotterdamse basisschool De Provenier.

Lees verder
Lees verder