Terug

Motie voor Zomercampus070 is aangenomen!

January 22, 2021
Nieuws

Goed nieuws voor kinderen en jongeren uit Den Haag! D66-raadslid Fonda Sahla diende gisteren een motie in voor een Zomercampus070 die werd aangenomen. Wij verheugen ons op het gesprek met de Gemeente Den Haag.

‘Door meer samen te werken kunnen de scholen zich op de kinderen focussen in plaats van op de logistiek. En het allerbelangrijkste: alle kinderen hebben evenveel recht op toegang ongeacht op welke school je zit. Het resultaat: vorig jaar hielpen ze alleen al in de zomer maar liefst 4.500 kinderen’, aldus Sahla over Zomercampus010.

Wij hopen in de zomervakantie van 2021 niet alleen kinderen uit Rotterdam, maar ook uit Den Haag een onvergetelijke zomer te kunnen bieden! Lees in dit artikel van Den Haag FM meer over de plannen voor Zomercampus070!

April 9, 2024
Artikel

Invulling School & Omgeving draagt bij aan visie van De Provenier

De subsidie School & Omgeving biedt scholen de mogelijkheid om tijdens- en na schooltijd extra activiteiten aan te bieden aan hun leerlingen. Stichting Campus Nederland draagt bij aan de invulling van deze subsidie voor de Rotterdamse basisschool De Provenier.

Lees verder
Lees verder
April 8, 2024
Artikel

Workshop ‘Duurzame energie’ door Eneco & Deloitte Impact Foundation

Medewerkers van Deloitte geven tijdens de Campusdagen van Stichting Campus Nederland lessen over duurzame energie die zijn gemaakt door Eneco. Met deze lessen worden leerlingen bewust gemaakt van wat energie is en hoe zij op een duurzame manier met energie kunnen omgaan.

Lees verder
Lees verder
April 2, 2024
Artikel

Leerlingen Comenius Lyceum werken aan persoonlijke ontwikkeling na schooltijd

Stichting Campus Nederland organiseert in samenwerking met het Comenius Lyceum in Capelle aan den IJssel een naschools programma voor de leerlingen van deze school. Gedurende het naschoolse programma volgen de leerlingen een reeks workshops of clinics op het gebied van kunst & cultuur en sport.

Lees verder
Lees verder