Terug

Nieuwe website voor CampusNL: Bekijk hier de sneak peak!

August 31, 2023
Nieuws

Stichting Campus Nederland krijgt binnenkort een nieuwe website! In samenwerking met Digital Growth Agency is de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Digital Growth Agency legt als organisatie de focus op de digitale groei van hun klanten. Daarnaast vinden zij het van belang om bij te dragen aan maatschappelijke ontwikkelingen, zo ook voor Stichting Campus Nederland.


Om een bijdrage te leveren aan de missie van Stichting Campus Nederland, heeft Digital Growth Agency hun kennis en vaardigheden ingezet om een nieuwe website te ontwikkelen. Dit doet DGA voor een maatschappelijk bedrag. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor: “Doordat Digital Growth Agency een custom made website voor ons maakt, sluit het exact aan op onze behoeftes. Zo kunnen wij met onze nieuwe website onze doelgroep zo goed mogelijk bereiken en op de hoogte houden over onze programma’s en de ontwikkelingen binnen Campus Nederland.” – Communicatieteam, CampusNL


Snelgroeiend en award-winning agency Digital Growth Agency is hét bureau voor merken die een markt te winnen hebben. Want, ieder merk dat wil groeien heeft daar hulp bij nodig. Om te versnellen. Om kansen te benutten en om de markt te kunnen opschudden. “Vanuit het team is er altijd een vraag geweest om ook maatschappelijke projecten verder te helpen. We hebben vele commerciële bedrijven geholpen hun ambities waar te maken, in dit project mogen we bijdragen aan een maatschappelijk doel. Je bent als bedrijf veel meer dan alleen een plek waar mensen hun werk komen doen. De maatschappelijke kant geven we met CampusNL concreet vorm.” – Eelco van den Hoek, oprichter van Digital Growth Agency.


Op dit moment is Digital Growth Agency bezig met de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Visual designer en Webflow-developer Robin van Dienst legt uit waarom juist dit project zo leuk is om aan te werken: “Het ontwerpen en bouwen van de nieuwe website voor CampusNL is een project waar ik heel enthousiast van word, omdat we hier een jonge uitstraling mixen met een serieus publiek. Er is dus creatief gezien veel mogelijk. Ik ben dan ook trots op het eindresultaat.” – Robin van Dienst.


Bekijk hieronder alvast een sneak peak van de nieuwe website die in september officieel live gaat:

June 7, 2024

Deelnemers Lentecampus010 winnaars van de Minecraft Challenge Rotterdam!

Asya, Maas en Flint van basisschool de Provenier vormden een van de winnende groepjes van de Minecraft Challenge. De leerlingen werden verrast door een bezoek aan hun school van Said Kasmi, wethouder Onderwijs, Cultuur en Evenementen, die de prijs aan de winnaars overhandigde.

Lees verder
Lees verder
May 24, 2024
Nieuws

Tweede editie van het Stichting Campus Nederland Inspiratiecongres 'Welbevinden & Geluk in het Onderwijs'

Op woensdag 22 mei 2024 vond de tweede editie van het Stichting Campus Nederland Inspiratiecongres 'Welbevinden en Geluk in het Onderwijs' plaats. Dit evenement werd georganiseerd bij Debatpodium Arminius is Rotterdam in samenwerking met de Gelijke Kansen Alliantie van het Ministerie van OCW.

Lees verder
Lees verder
May 17, 2024
Nieuws

Rotterdams onderwijscongres maakt kennisdeling mogelijk

Op woensdag 22 mei organiseert Stichting Campus Nederland de tweede editie het Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’. De locatie is Debatpodium Arminius in Rotterdam. Het congres staat in het teken van het belang van talentontwikkeling voor het jonge brein in relatie tot kansengelijkheid.

Lees verder
Lees verder