Terug

Tielse raad stemt in met onderzoek naar Zomercampus0344

February 19, 2021
Nieuws

Naast de gemeente Den Haag, heeft nu ook de Tielse gemeente een motie aangenomen voor een Zomercampus in haar stad.

‘De hele raad omarmde de motie van de VVD (al voor de raadsvergadering) om een onderzoek te doen naar de behoefte en bereidheid voor Campus0344’, aldus VVD Tiel.

Wij hopen in de zomervakantie van 2021 de kinderen uit Tiel een onvergetelijke zomer te kunnen bieden! Lees hier meer over de plannen voor Zomercampus0344!

Gemeente Tiel heeft zich toegevoegd aan de steden die geïnteresseerd zijn in een Zomercampus. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Zomercampus in uw stad? Neem dan snel contact op met onze directrice Mandy Leenpoel via mandy@campus010.nl!

May 17, 2024
Nieuws

Rotterdams onderwijscongres maakt kennisdeling mogelijk

Op woensdag 22 mei organiseert Stichting Campus Nederland de tweede editie het Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’. De locatie is Debatpodium Arminius in Rotterdam. Het congres staat in het teken van het belang van talentontwikkeling voor het jonge brein in relatie tot kansengelijkheid.

Lees verder
Lees verder
May 15, 2024
Artikel

Nieuwe ervaringen tijdens de vierde Lentecampus010-editie

In de meivakantie heeft Stichting Campus Nederland in samenwerking met 13 Rotterdamse basisscholen de vierde editie van Lentecampus010 georganiseerd. Deelnemers hebben tijdens Lentecampus010 verschillende workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur- en milieueducatie gevolgd.

Lees verder
Lees verder
May 7, 2024
Artikel

Minecraft Challenge Rotterdam: Innovatieve ideeën bedacht tijdens Lentecampus010

Gedurende Lentecampus010 is op vijf basisscholen de Minecraft Challenge Rotterdam georganiseerd in samenwerking met IT Campus Rotterdam en Deloitte. Deelnemers van Lentecampus010 hebben in de Minecraft Challenge een oplossing mogen ontwerpen en bouwen in Minecraft Education voor het Rijnhaven-gebied op Rotterdam-Zuid.

Lees verder
Lees verder