Terug

Open Rotterdam brengt tweede schooldag van Zomercampus010 in beeld

July 22, 2020
Nieuws

Op de tweede dag van Zomercampus010 keek Open Rotterdam een dagje mee met de leerlingen op locatie Zadkine in Hoogvliet. Bekijk hier de toffe video die zij maakte!

March 14, 2024
Artikel

Deelnemers Blended Learning Programma pitchen toekomst uitvinding

De eerste tranche van het Campus Nederland Blended Learning Programma is in februari afgesloten met een eindevent waar alle deelnemers hun uitvinding voor de toekomst mochten presenteren aan klasgenoten, leerkrachten en familieleden. Wij spraken de deelnemers en de Campus Nederland Tutoren over hoe zij de eerste tranche hebben ervaren.

Lees verder
Lees verder
March 6, 2024
Artikel

Een dag vol talentontwikkeling tijdens de Campusdag op de Westerschool in Gouda

Stichting Campus Nederland organiseerde op donderdag 29 februari in samenwerking met basisschool de Westerschool uit Gouda een Campusdag. Op deze dag hebben de leerlingen een inspirerend en educatief programma gevolgd, waar zij talenten konden ontdekken en ontwikkelen.

Lees verder
Lees verder
March 4, 2024
Artikel

De grootste Wintercampus010-editie tot nu toe!

‍In de voorjaarsvakantie heeft de grootste editie van Wintercampus010 plaatsgevonden. Dit heeft Stichting Campus Nederland georganiseerd in samenwerking met maar liefst tien Rotterdamse basisscholen. Vijf dagen lang hebben de deelnemende leerlingen verschillende workshops en clinics gevolgd op het gebied van sport, cultuur en natuur- en milieueducatie.

Lees verder
Lees verder