Terug

Hart van Nederland in gesprek met kinderen en ouders van Zomercampus010

July 23, 2020
Nieuws

Tijdens de opening van Zomercampus010 op 20 juli ging Hart van Nederland in gesprek met kinderen, ouders en burgemeester Aboutaleb. Lees hier het gehele artikel en bekijk ook de reportage die zij maakte bij locatie Sportplaza Zuiderpark.

Foto: Rob Kamminga
Foto: Rob Kamminga
July 22, 2024
Artikel

Zomercampus010: ‘‘Dit is het is het leukste deel van mijn vakantie!’’

In de eerste week van de zomervakantie organiseerde Stichting Campus Nederland Zomercampus010 in samenwerking met vijf Rotterdamse basisscholen. Tijdens Zomercampus010 hebben deelnemers verschillende workshops en clinics gevolgd op het gebied van sport, cultuur en natuur- en milieueducatie.

Lees verder
Lees verder
July 3, 2024
Artikel

Leerlingen Comenius Lyceum Capelle volgen inspirerende workshops aansluitend op SDG's

Tijdens de CampusNL College Tour volgen de leerlingen van het Comenius Lyceum Capelle gedurende twee weken verschillende workshops en clinics die aansluiten op 5 van de 17 Sustainable Development Goals. Dit zijn doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030.

Lees verder
Lees verder
July 3, 2024
Nieuws

CampusNL College Tour week 2: Inspirerende sprekers & workshops over 5 van de 17 SDG's

‍Deze week vond het tweede deel van de CampusNL College Tour plaats op het Comenius Lyceum Capelle. Op 1, 2 en 3 juli namen de onderbouwleerlingen deel aan een leerzaam programma met diverse workshops en lezingen van inspirerende sprekers. We blikken nu terug op de laatste drie dagen van de CampusNL College Tour.

Lees verder
Lees verder