Terug

Samen met Alliantie Deltaplan Jeugd biedt Campus010 steun aan bij het kabinet

March 12, 2021
Nieuws

Samen met tientallen bedrijven, kennisinstellingen, fondsen en maatschappelijke organisaties biedt de Maatschappelijke Alliantie het kabinet hulp aan bij de opstelling en implementatie van het Deltaplan Jeugd.

''Alliantie Deltaplan Jeugd'' heeft als doel om ondersteuning te bieden in de uitvoering van de door het Rijk opgestelde plannen, daarnaast levert de alliantie zelf concrete plannen vanuit het veld aan. De focus ligt hierbij op ondersteuning voor de jeugd op korte en lange termijn in de meest kwetsbare wijken in Nederland.

Mandy Leenpoel, Directeur Stichting Campus010: ‘Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de Alliantie Deltaplan Jeugd omdat kansengelijkheid hiermee bevorderd zal worden. Campus010 gelooft heel erg in de kracht van de samenwerking tussen deze sterke partners. Wij zetten dan ook graag onze kennis en expertise in om samen te kunnen werken aan de plannen voor de jeugd.’

Neem contact op met Hayde Zarkeshan (h.zarkeshan@maatschappelijkealliantie.org), directeur van de Maatschappelijke Alliantie voor krachtenbundeling en informatie.

Lees hier meer over Alliantie Deltaplan Jeugd!

Samenstelling alliantie
De Alliantie Deltaplan Jeugd bestaat onder meer uit: het Trimbos-Instituut, ING, De Nederlandsche Bank, BMC, Deloitte, Talpa Network, Pesant, Tata Consultancy Services, Augeo en gezondheidsfondsen, Jantje Beton, Unicef Nederland, KidsRights, Kinderpostzegels, JINC, Young Impact en Stichting Campus010.

November 27, 2023
Artikel

Educatieve excursies met leerlingen van basisschool de Christophoor

Een van de programma’s die we organiseren voor de Christophoor is de Waanzinnige Woensdag, waar leerlingen op een educatieve excursie gaan, die aansluit op het thema van de school. Zo zijn leerlingen van de Christophoor op excursie geweest naar o.a. de Tweede Kamer, Archeon en het Nieuwe Instituut.

Lees verder
Lees verder
November 7, 2023
Artikel

Studenten Hogeschool Rotterdam starten onderzoek bij CampusNL voor minor

De aankomende periode gaan vijf hbo-studenten van de Hogeschool Rotterdam voor hun minor ‘Meer dan een Club’ aan de slag met een vraagstuk voor Stichting Campus Nederland. Deze studenten gaan onderzoeken hoe de wijkbetrokkenheid rondom de programma’s van Campus Nederland vergroot kan worden.

Lees verder
Lees verder
November 6, 2023
Nieuws

De tweede editie van het Stichting Campus Nederland MVO ontbijt

Op woensdag 1 november vond de tweede editie van het Stichting Campus Nederland MVO ontbijt plaats. De tweede editie werd georganiseerd bij The Boathouse Kralingen. Hier vertelde onze directeur-bestuurder Mandy Markerink meer over wie wij zijn, onze groei van het afgelopen jaar en onze toekomstdromen.

Lees verder
Lees verder