Terug

Stichting Campus Nederland MVO ontbijt

February 3, 2023
Artikel

Stichting Campus Nederland tekent langdurige samenwerkingsovereenkomst met Deloitte tijdens MVO ontbijt!

Op woensdag 1 februari 2023 werd de eerste editie van het Stichting Campus Nederland MVO Ontbijt georganiseerd. Het ontbijt vond plaats op de 44ste verdieping van de Maastoren, een unieke en inspirerende locatie die beschikbaar werd gesteld door onze partner Deloitte.

De aanwezigen werden tijdens het MVO ontbijt meegenomen in het ontstaan, de doorontwikkeling en de toekomstambities van Stichting Campus Nederland. Het innovatieve Stichting Campus Nederland Blended Learning Programma, wat zich focust op het stimuleren van het leren van nieuwe stof vanuit nieuwsgierigheid en intrinsieke motivatie, werd daarbij uitgelicht. Daarnaast hadden de aanwezigen gedurende het event de mogelijkheid om van gedachten te wisselen over het belang van de programma's van Campus Nederland en te netwerken.

Tijdens het MVO Ontbijt tekenden Mandy Markerink (directeur-bestuurder van Stichting Campus Nederland) en Rob Dubbeldeman (partner Deloitte Consulting) de samenwerkingsovereenkomst waarmee het maatschappelijke partnership tussen Stichting Campus Nederland en Deloitte voor drie jaar wordt verlengd.

Het eerste Stichting Campus Nederland MVO ontbijt was een groot succes, wij danken onze partner Deloitte uitvoerig voor het beschikbaar stellen van deze unieke locatie en het vertrouwen dat ze in ons stellen. De tweede editie van het MVO ontbijt zal plaatsvinden op woensdag 1 november 2023. Heeft u dit MVO ontbijt gemist en wilt u zeker zijn van een plek op 1 november dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldlink.

Klik hier voor een uitgebreide sfeerimpressie van het ontbijt.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Klik dan hier om in contact te komen met Mandy Markerink.

February 13, 2024
Artikel

Thomas More Studenten lopen stage als mentor bij Stichting Campus Nederland

Stichting Campus Nederland biedt 12 studenten van de Thomas More Hogeschool een stageplek aan als mentor. Wij spraken Dean en Michelle over hun stage als Mentor bij Stichting Campus Nederland.

Lees verder
Lees verder
February 6, 2024
Artikel

Wetenschapslessen door Mad Science tijdens naschools programma

Op verschillende scholen uit het primair- en voortgezet onderwijs organiseert Stichting Campus Nederland naschoolse programma’s. Gedurende een periode van vijf weken volgen zo ook de leerlingen van groep 7 en 8 van de Augustinusschool wetenschapslessen van Mad Science.

Lees verder
Lees verder
January 18, 2024
Nieuws

Talentontwikkeling tijdens nieuw naschools programma

‍Stichting Campus Nederland organiseert in 2024 op verschillende scholen uit het primair- en voortgezet onderwijs naschoolse programma’s. Gedurende dit programma volgen leerlingen een reeks workshops of clinics.

Lees verder
Lees verder