CAMPUSDAGEN

Wij bezorgen de leerlingen een inspirerende en leerzame dag terwijl uw team zich kan focussen op de studieweek!

Met veel succes organiseren we Campusdagen op een groot aantal basisscholen. Op een Campusdag organiseert ons team een speciaal op maat gemaakt programma waarbij de leerlingen workshops, clinics en lessen volgen die aansluiten op de thema’s van de school.

Door het inzetten van Campusdagen worden twee vliegen in één klap geslagen; leerlingen ontvangen een educatief sterk programma terwijl het onderwijsteam zich kan richten op organisatieontwikkeling. Het inzetten van Campusdagen biedt onderwijsteams die kampen met een hoge werkdruk direct extra uren voor niet lesgebonden taken. De CampusNL teams nemen op de scholen de volledige organisatie voor hun rekening waardoor de leerkrachten vrijgespeeld worden terwijl er geen extra studiedagen hoeven worden ingezet. Door de programma’s naadloos te laten aansluiten op de SLO kerndoelen wordt de kostbare onderwijstijd ten volste benut.

Heeft u interesse heeft om er achter te komen wat CampusNL voor uw leerlingen kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 010 808 25 01 of per mail via mandy@campusnederland.nl

Lees in dit artikel meer over de ervaring van de directrice van de Kruidenhoek waar wij Campusdagen voor organiseren.

Waarom waardevol?

  • Volledig uniek en op maat samengesteld programma per klas/bouw/unit of de gehele school
  • Gericht op werken aan cruciale leerdoelen, het ontwikkelen van soft skills en talentontwikkeling
  • Het creëert extra uren voor niet lesgebonden taken voor het onderwijsteam doordat het team van Campus Nederland de klassen/bouw/school overneemt

Benieuwd wat CampusNL voor uw school kan betekenen?

Laat via onderstaande button uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Wij zijn elke werkdag van 9-17 uur hard aan het werk om de CampusNL-programma’s te realiseren. Soms kan het zijn dat we niet direct uw vraag kunnen beantwoorden, maar we doen ons best zo snel mogelijk contact met u op te nemen.