Terug

Campus010 ontvangt schenking van 750 euro!

February 2, 2021
Nieuws

Sinds kort hebben wij onze salarisadministratie en HR-ondersteuning ondergebracht bij Sigma Personeelsdiensten. Voor Sigma is maatschappelijke verbinding erg belangrijk, daarom dragen zij graag een steentje bij aan de lokale samenleving. Schipper Accountants, Sigma Personeelsdiensten en Groenewegen & Lukaart hebben ervoor gekozen om Stichting Campus010 een schenking te doen van maar liefst 750 euro, in te zetten ten behoeve van projecten van Campus010. Wij zijn hen ontzettend dankbaar voor deze mooie bijdrage!  

Wilt u ook samen met Campus010 bouwen aan de toekomst van Rotterdam? Laat dan uw maatschappelijke hart spreken door middel van het doen van een schenking. U kunt hier contact over opnemen met Mandy Leenpoel via mandy@campus010.nl.

Wist u dat schenkingen aan Campus010 wegens onze ANBI-status fiscaal aftrekbaar zijn? Meer informatie over de fiscale regels rondom de schenking kunt u hier vinden op de website van de belastingdienst.

March 14, 2024
Artikel

Deelnemers Blended Learning Programma pitchen toekomst uitvinding

De eerste tranche van het Campus Nederland Blended Learning Programma is in februari afgesloten met een eindevent waar alle deelnemers hun uitvinding voor de toekomst mochten presenteren aan klasgenoten, leerkrachten en familieleden. Wij spraken de deelnemers en de Campus Nederland Tutoren over hoe zij de eerste tranche hebben ervaren.

Lees verder
Lees verder
March 6, 2024
Artikel

Een dag vol talentontwikkeling tijdens de Campusdag op de Westerschool in Gouda

Stichting Campus Nederland organiseerde op donderdag 29 februari in samenwerking met basisschool de Westerschool uit Gouda een Campusdag. Op deze dag hebben de leerlingen een inspirerend en educatief programma gevolgd, waar zij talenten konden ontdekken en ontwikkelen.

Lees verder
Lees verder
March 4, 2024
Artikel

De grootste Wintercampus010-editie tot nu toe!

‍In de voorjaarsvakantie heeft de grootste editie van Wintercampus010 plaatsgevonden. Dit heeft Stichting Campus Nederland georganiseerd in samenwerking met maar liefst tien Rotterdamse basisscholen. Vijf dagen lang hebben de deelnemende leerlingen verschillende workshops en clinics gevolgd op het gebied van sport, cultuur en natuur- en milieueducatie.

Lees verder
Lees verder