Terug

Krant gemaakt door kids van Zomercampus010 verspreid door heel Rotterdam!

October 2, 2020
Nieuws

De Havenloods Junior, gemaakt door de kinderen van Zomercampus010, is gisteren uitgebracht in Rotterdam. Rijnmond was aanwezig bij de overhandiging van de eerste krant op basisschool De Bavokring! Bekijk de reportage die door hen is gemaakt hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=XldTGQWTUks

De deelnemers van Zomercampus010 schreven deze zomer verhalen, maakten foto’s, tekenden cartoons en gingen erop uit in hun eigen wijk. De creaties zijn gebundeld in een echte krant van maar liefst 56 pagina’s! De kinderen maakten verslag van uitjes naar musea of hun voetbalclub, ze schreven recepten en deden interviews met bijzondere mensen uit de buurt. Maar je vindt in De Havenloods Junior ook tekeningen en fotopagina’s. Wij zijn trots op het prachtige resultaat!

Directeur Mandy Leenpoel: “Ik hoop dat in De Havenloods Junior goed te zien is hoe de kinderen het naar hun zin hebben gehad. Ik wil alle kinderen van Rotterdam bedanken voor een hele mooie zomer!”  Lees meer over de krant op de website van De Havenloods.

Waar kan ik de krant vinden?
De 50.000 kranten worden uitgeleverd aan de Rotterdamse basisscholen, alle deelgenomen locaties van de afgelopen Zomercampus en de gemeenteloketten in Rotterdam. De krant is hier digitaal te bewonderen!

August 31, 2023
Nieuws

Nieuwe website voor CampusNL: Bekijk hier de sneak peak!

Stichting Campus Nederland krijgt binnenkort een nieuwe website! In samenwerking met Digital Growth Agency is de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Digital Growth Agency legt als organisatie de focus op de digitale groei van hun klanten. Daarnaast vinden zij het van belang om bij te dragen aan maatschappelijke ...

Lees verder
Lees verder
August 21, 2023
Artikel

Deelnemers Zomercampus010 schrijven artikel voor De Havenloods

Drie dagen lang hebben de deelnemers van Zomercampus010 samen met De Havenloods en Het Veerhuis gewerkt aan een eigen artikel over onderwerpen die spelen binnen hun wijk. Deze artikelen worden ook daadwerkelijk gepubliceerd in de (online)krant van De Havenloods! Interviewen, fotograferen en schrijven kwamen allemaal aan bod tijdens deze driedaagse workshop.

Lees verder
Lees verder