Terug

Interview met deelneemster Zomercampus010 in Staat van de Jeugd

November 20, 2020
Nieuws

Zomercampus010 is genoemd in De Staat van de Jeugd! In de jaarlijkse monitor die laat zien hoe het gaat met Rotterdamse kinderen, staat een interview met de 8-jarige Amina. Amina deed deze zomer mee aan de Zomercampus en heeft hier allemaal nieuwe woorden geleerd, zelfs Afrikaanse woorden tijdens djembé-les!

Bekijk editie 2020 van Staat van de Jeugd hier

Foto: © Rhalda Jansen Fotografie

May 17, 2024
Nieuws

Rotterdams onderwijscongres maakt kennisdeling mogelijk

Op woensdag 22 mei organiseert Stichting Campus Nederland de tweede editie het Inspiratiecongres ‘Welbevinden & Geluk in het Onderwijs’. De locatie is Debatpodium Arminius in Rotterdam. Het congres staat in het teken van het belang van talentontwikkeling voor het jonge brein in relatie tot kansengelijkheid.

Lees verder
Lees verder
May 15, 2024
Artikel

Nieuwe ervaringen tijdens de vierde Lentecampus010-editie

In de meivakantie heeft Stichting Campus Nederland in samenwerking met 13 Rotterdamse basisscholen de vierde editie van Lentecampus010 georganiseerd. Deelnemers hebben tijdens Lentecampus010 verschillende workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur- en milieueducatie gevolgd.

Lees verder
Lees verder
May 7, 2024
Artikel

Minecraft Challenge Rotterdam: Innovatieve ideeën bedacht tijdens Lentecampus010

Gedurende Lentecampus010 is op vijf basisscholen de Minecraft Challenge Rotterdam georganiseerd in samenwerking met IT Campus Rotterdam en Deloitte. Deelnemers van Lentecampus010 hebben in de Minecraft Challenge een oplossing mogen ontwerpen en bouwen in Minecraft Education voor het Rijnhaven-gebied op Rotterdam-Zuid.

Lees verder
Lees verder