Terug

Ruim 150 aanmeldingen voor eerste editie van Wintercampus010!

November 30, 2020
Nieuws

Met trots kunnen wij melden dat we aankomende kerstvakantie in samenwerking met OBS De Globe en Sbo Sonnevanck de aller eerste editie van Wintercampus010 zullen organiseren. Ruim 150 leerlingen uit groep 4 t/m groep 8 van deze scholen gaan aan de slag met een tof en afwisselend programma op de locatie House of Urban Arts!

Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van het programma. Wil jij weten wat hier gaat gebeuren? Houd onze social media goed in de gaten!

Instagram: @stichting_Campus010
Facebook: @Campus010
Twitter: @Campus010_

February 13, 2024
Artikel

Thomas More Studenten lopen stage als mentor bij Stichting Campus Nederland

Stichting Campus Nederland biedt 12 studenten van de Thomas More Hogeschool een stageplek aan als mentor. Wij spraken Dean en Michelle over hun stage als Mentor bij Stichting Campus Nederland.

Lees verder
Lees verder
February 6, 2024
Artikel

Wetenschapslessen door Mad Science tijdens naschools programma

Op verschillende scholen uit het primair- en voortgezet onderwijs organiseert Stichting Campus Nederland naschoolse programma’s. Gedurende een periode van vijf weken volgen zo ook de leerlingen van groep 7 en 8 van de Augustinusschool wetenschapslessen van Mad Science.

Lees verder
Lees verder
January 18, 2024
Nieuws

Talentontwikkeling tijdens nieuw naschools programma

‍Stichting Campus Nederland organiseert in 2024 op verschillende scholen uit het primair- en voortgezet onderwijs naschoolse programma’s. Gedurende dit programma volgen leerlingen een reeks workshops of clinics.

Lees verder
Lees verder